free amp templates

Floating + Musik

Et unikt musikprogram, specieltudviklet til floating

Floating + Musik

Lad Wavepaths tage dig med på en musikalsk rejse i floattanken.
Musikken er nøje udvalgt og sammensat for at skabe en sammen-
hængende og helende oplevelse, mens du svæver vægtløst i vandet.

Musik tilpasset til floating

Wavepaths' musik er specielt designet til floating og bygger på musikterapeutiske traditioner. Musikken er nøje afstemt til floatning-oplevelsen og skaber en atmosfære af ro og indre udforskning. Ved at fremme afslapning og fordybelse hjælper musikken med til at skabe en sammenhængende rejse.

Individuelt tilpasset

Kan tilpasses individuelt fra gang til gang, så den passer til dine behov og ønsker. Musikken kan justeres i længde og intensitet, så du kan skabe variation og udvikling i dine floatingoplevelser.

Mobirise

Baseret på 4 stemninger

Wavepaths' musikalske oplevelse skifter dynamisk mellem stilhed og musik, og varierer mellem rolige og følelsesbetonede musikstykker baseret på fire grund stemninger. Dette skaber en musikalsk rejse i din floatsession.

Genhør din session

Wavepaths-sessioner optages, så du kan genopleve din oplevelse uden for floattanken og fortsætte med at nyde musikken. Dette kan hjælpe med at forlænge følelsen af afslapning og meditation og integrere din floatsession i dit daglige liv.

Bølger af musik

Musikken er sammensat af bølger af musik

Bølgerne i din session

Musiksessionen er opbygget af "bølger" af musik hvor der, i hver bølge, fokuseres på en bestemt stemning.

Sessionen er sammensat af mange bølger af forskellig stemninger og skaber et sammenhængende musikstykke.

Stemninger

En musikalsk rejse i 4 grundstemninger

Fra de meget stille musiklandskaber

Stilhed - Denne musik hjælper dig med at forbinde med og udtrykke følelser af ro og fredfyldthed.

Atmosfæren er beroligende, blid, kærlig og stille uden spænding og understøtter mindfulness og dyb meditation.

til mere følelsesbetonet musik

Mere følelse - Denne musik hjælper dig med at forbinde med og udtrykke følelser af tristhed, smerte, tab og sorg.

Atmosfæren er varm, bevægende, håbefuld, medfølende og bitter-sød. Ved højere intensitetsniveauer vil denne musik sandsynligvis fremkalde stærke følelsesmæssige processer.

musik der udfordrer dig

Spænding - Denne musik hjælper dig med at forbinde med og udtrykke følelser af spænding, frygt, konflikt og vrede.

Atmosfæren er anspændt, udfordrende og giver mulighed for at anerkende og udtrykke følelser af frustration, vrede, frygt og ved høje intensitetsniveauer, aggression.

og inspirere...

Vitalitet Denne musik hjælper dig med at forbinde med og udtrykke følelser af glæde og vitalitet, og ved højere intensitetsniveauer, følelser af ekstase.

Atmosfæren er mild, tilfreds, taknemmelig og opfyldt med en følelse af varme, venlighed og menneskelig forbindelse.

Intensitet

Du vælger selv hvor højt bølgerne skal gå

Niveauer i musikken

Du kan vælge den ønskede generelle følelsesmæssige intensitet af den specifikke bølge.

Akustisk vil prioritere instrumenter som blæsere, messing og strengeinstrumenter, stemte slagtøjsinstrumenter samt menneskelig stemme.

Elektronisk vil prioritere elektroniske instrumenter såsom synthesizere.

Blandet akustisk/elektronisk omfatter begge ovenstående, samt akustiske instrumenter, der er blevet behandlet elektronisk.

Musikken

der beroliger, fordyber og forbinder

Beroliger

Denne funktion handler primært om at skabe et beroligende, afslappende og forsikrende klima. Beroligende musik er ikke følelsesmæssigt eller fysiologisk aktiverende, i stedet reducerer det intensiteten af den respektive subjektive oplevelse.

Fordyber

Denne funktion handler primært om at intensivere subjektive oplevelser og bringe følelser, psykologiske processer og minder mere tydeligt i bevidstheden, og for at de kan opleves og udtrykkes mere dybt. Fordybende musik er følelsesmæssigt eller fysiologisk aktiverende, kræver mere opmærksomhed fra lytteren og guider opmærksomheden mod et snævrere spektrum af interne tilstande.

Forbinder

I stedet for at blive inden for en enkelt følelsesmæssig tilstand er denne musik karakteriseret ved dynamisk at bevæge sig fra en subjektiv oplevelse til en anden. "Broerne" i musikken er designet til blidt at guide din oplevelse i en anden retning og lette oplevelser af forandring og bevægelse.

Programmer

mere musik eller mere stilhed

Mest stilhed

I dette program er der lagt vægt på stilhed. Der er lagt en længere periode ind i midten af sessionen helt uden musik.

Mest musik

I dette program spilles der mest musik og der er en kun en kortere periode med stilhed.

Når fuglene synger

Når fuglene synger er det tegn på at din session er ved at være forbi. Vi bruger fuglesang de sidste 5-10 minutter, så du ved at din floatsession er ved at være forbi og det er på tid at vende tilbage.

Tilpasset til dig

og afstemt til dine præferencer

Afstemening

Smag og behag kan være meget forskellig fra person til person og musikvalget bliver derfor tilpasset til dine ønsker.

Vi starter typisk med musik i lav intensitet med stilhed som den primære grundtone i sessionen.

Efterfølgende kan vi justere vi programmet så der inkluderes flere stemninger i højere intensitet. 

Vi kan også lave sessioner der fokusere på specifikke temaer.

Din float session

med Wavepaths

Den første session

Når du ankommer til din første Wavepaths flydesession, vil vi sørge for at give dig en grundig instruktion og vejledning, så du føler dig tryg og klar til at opleve en dyb og beroligende floatoplevelse.

Vi vil gennemgå de overordnede principper, der styrer musikvalgte i programmet. Vi gennemgår også musikken til din første session, som justeres så den passer bedst til dine ønsker og behov.

Vi afklarer de spørgsmål, du måtte have, og sørger for, at du føler dig helt klar til at træde ind i float-rummet og begynde din rejse.

Efter sessionen

Efter din Wavepaths flydesession vil vi evaluere din oplevelse sammen og drøfte, hvad der fungerede godt for dig og hvad der kan forbedres.

Dette gør vi for at forfine og tilpasse din oplevelse til din næste floatsession.

Dette kan omfatte justering af sessionstiden, finjustering af musikkens stemninger og afbalancering af stille og musikalske perioder for at opnå den perfekte balance af afslapning og indre udforskning.

Vores mål er at give dig den mest tilpassede og givende floatoplevelse hver gang.

Musikken i din session bliver gemt så du kan genlytte hjemme. Vi sender en mail med link til din session umiddelbart efter din session. 

Udtalelser

Min første oplevelse med musikledsaget floating var afslappende og tryg. Musikken hjalp mig med at slappe af, være til stede og sætte stemningen for en helt særlig oplevelse i mit eget selskab. Strømningerne i musikken gav mig lyst til at bevæge mig langsomt og rytmisk i vandet og udforske, hvordan jeg lå mest behagelig. Midt i sektionen havde jeg 10 min uden musik, som stod i kontrast til den stemningsopbygende lyd, der hidtil havde guidet mig i forløbet, og på sin vis blev stilheden klimaks for hele oplevelse, da denne ligesom var en indikator for, at jeg var lige midt i oplevelsen. Særlig stemningsættende oplevede jeg den indledende musik, fordi den hjælp mig ind i en stemning, som fulgte mig resten af vejen. Jeg tænkte ikke så meget over overgangene, men bemærkede meget de velkendte lyde såsom fugle, rislende vand, guitarspil. Kombinationen af de ukendte lyde (elektroniske klingende med meget rumklang, lidt “space”-agtige) gjorde det godt sammen med det velkendte.

Jeg har floatet mange gange før og kunne mærke en klar forskel ved at prøve musikledsaget floating.
Begge måder at floate på, sætter jeg pris på.  Musikken hjalp mig med at slappe af og samtidig også med at finde en god balance i opmærksomheden.  Der var lidt, min opmærksomhed kunne hægte sig på, men ikke mere end at der var plads til egne tanker og tomrum under floatet.  Tiden gik hurtigt og jeg kunne rigtig godt lide variationen i musikken og at man selv kan indstille intensiteten af dette, så floatet bliver tilpasset hvert individs præferencer og tilstand. molestiae.

Booking

Kilk på knappen herunder for at opleve
Floating med musikken fra Wavepaths

Booking:
Der er åbent for booking alle ugens dage fra 9.00 - 22.00. 

Handelsbetingelser
Persondatapolitik

Adresse:
Elysium Float
Irma Pedersens Gade 33
8000 Aarhus C

Kontakt:
Lars Mortensen
E-mail: info@elysiumfloat.dk
Telefon: +45 20 83 21 53

CVR: 40837566